Ποιά είναι η CiTY Brokers

Η CiTY ιδρύθηκε το 1997 και δραστηριοποιείται σε ασφαλιστικά προϊόντα μέσω εταιριών της Ελλάδος και του Εξωτερικού. Είναι εγγεγραμένη στο επαγγελματικό επιμελητήριο με Α.Μ. 335751

Η CiTY συνεργάζεται με διεθνείς ασφαλιστικούς οίκους στην Ελλάδα καθώς επίσης και τις πιο γνωστές Ελληνικές ασφαλιστικές εταιρίες, προσφέροντας :

 • Αντικειμενικές λύσεις.
 • Ποικιλία λύσεων.
 • Πρωτοποριακά προγράμματα.
 • Μοναδική εξυπηρέτηση πελατών.

Από το 1997 λειτουργούμε με "συνέπεια στην ασφάλειά σας", προσπαθώντας να εξυπηρετούμε τα συμβόλαιά σας, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Όμως ο καλύτερος τρόπος για να μάθετε για εμάς, είναι από τους πελάτες μας και το τί εχουν δηλώσει για τις υπηρεσίες μας.

Ικανοποίηση των πελατών μας

Πιό κάτω είναι τα αποτελέσματα από τα γκάλλοπ που κάνουμε στους πελάτες μας, σε σχέση με τις υπηρεσίες μας. Τα αποτελέσματα είναι δυναμικά και προσπαθούμε πάντα να τα βελτιώνουμε.

Πρωτοποριακά προγράμματα 100%

Ταχύτητα στην εξυπηρέτηση 95%

Εργαλεία Διαχείρισης 100%

Εναλλακτικές λύσεις 100%

Ταχύτητα στις αποζημιώσεις 91%

Υποστήριξη στις αποζημιώσεις 97%

Μπορεί η CiTY να γίνει ο δικός σας σύμβουλος;

Παρακάτω σας παραθέτουμε μερικούς σημαντικούς λόγους για τους οποίους θα έπρεπε να διαλέξετε την εταιρία μας ως συνεργάτη σας, είτε στην επιχείρησή σας, είτε στην οικογένειά σας. Αν απαντήσετε 'ΝΑΙ' σε μία έστω από τις πιο κάτω ερωτήσεις, τότε τότε σίγουρα η εταιρία μας μπορεί να σας φανεί ιδιαιτέρως χρήσιμη.

 • Θέλετε να αγοράσετε ασφαλιστικά προϊόντα κατευθείαν από το εξωτερικό;
 • Αναζητάτε μοναδικές λύσεις ασφάλισης;
 • Ανησυχείτε για την πορεία της Ελληνικής Ασφαλιστικής αγοράς;
 • Θεωρείτε ότι χρειάζεστε κάποιον αντικειμενικό σύμβουλο;
 • Έχετε κουραστεί απ το να έχετε πολλούς ασφαλιστές, τον καθένα για διαφορετική κάλυψη;
 • Θεωρείτε ότι ασφαλιστές που λειτουργούν μόνοι τους χωρίς την ομπρέλα και την υποστήριξη μίας οργανωμένης εταιρίας, σας θέτουν σε κίνδυνο;
 • Χρειάζεστε με ένα τηλεφώνημα να έχετε πρόσβαση σε όλη την ασφαλιστική αγορά;

7 λόγοι για να συνεργαστείτε μαζί μας

Ίσως αναρωτιέστε αν υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος για τον οποίον θα πρέπει να επιλέξετε να συνεργαστείτε με την CiTY και όχι με κάποιον άλλον διαμεσολαβητή ή ασφαλιστικό σύμβουλο κάποιας εταιρίας. Σας παραθέτουμε τους 7 πιό σημαντικούς λόγους που συνηγορούν στο να μας επιλέξετε

 • Πρωτοποριακά και μοναδικά ασφαλιστικά προγράμματα
 • Η εταιρία μας συνεχώς αναζητάει και δημιουργεί σε συνεργασία με ισχυρές ασφαλιστικές εταιρίες ασφαλιστικά προγράμματα "κομμένα και ραμμένα" στα μέτρα σας, που όμοιά τους δεν θα βρείτε στην ασφαλιστική αγορά.

 • Αναζήτηση ασφαλιστικών λύσεων σε Ελλάδα και Εξωτερικό
 • Προκειμένου να βρούμε το καταλληλότερο για τις ανάγκες σας πρόγραμμα δεν σταματάμε την έρευνά μας στην Ελλάδα αλλά την συνεχίζουμε και στο εξωτερικό, έτσι ώστε να είστε σίγουροι ότι επιλέγετε με την βοήθειά μας την καλύτερη δυνατή ασφαλιστική λύση.

 • On Line εξυπηρέτηση 24ώρες το 24ωρο
 • Με την δημιουργία ειδικής ηλεκτρονικής πλατφόρμας εξυπηρέτησης πελατών σας δίνουμε την δυνατότητα να ελέγχετε τα συμβόλαιά σας ,οι ίδιοι και να εξυπηρετήστε 24 ώρες το 24ωρο μέσω internet.

 • Αμεση ενημέρωση πελατών με SMS και E-mail
 • Η ενημέρωσή σας γίνεται με τους πιό σύγχρονους τρόπους χωρίς καθυστερήσεις και λάθη. Έτσι σας αποστέλλονται SMS στο κινητό σας ή e-mail για διάφορα θέματα όπως έκδοση του συμβολαίου σας, ανανέωσή του, αποζημιώσεις κ.α.

 • Αντικειμενικότητα στην ανάλυση των αναγκών σας
 • Επειδή είμαστε Brokers ασφαλίσεων δεν δεσμευόμαστε από καμία ασφαλιστική εταιρία και επομένως ή οποιαδήποτε ανάλυσή μας είναι εντελώς αντικειμενική και επικεντρωμένη στον πελάτη μας.

 • Επιλεγμένοι σύμβουλοι
 • Η εταιρία μας διαλέγει με προσοχή και αυστηρά κριτήρια τους συνεργαζόμενους με αυτή ασφαλιστικούς συμβούλους προκειμένου να εξασφαλίσει ότι θα προσφέρουν υπηρεσίες υψηλού επιπέδου. Πρωταρχικός μας στόχος είναι η ποιότητα και όχι η ποσότητα.

 • Εξειδίκευση στην εξυπηρέτηση πελατών
 • Με πείρα από το 1997 στην διαχείριση χιλιάδων πελατών μπορούμε να σας υποσχεθούμε ότι θα έχετε το πιό εξειδικευμένο και άρτιο επίπεδο εξυπηρέτησης.

1997

Η αρχική εταιρία δημιουργήθηκε το 1997 ,με το όνομα CiTY Consultants, όταν διαπιστώσαμε ότι υπήρχε μεγάλο κενό στην Ελληνική ασφαλιστική αγορά αναφορικά με την αντικειμενική καθοδήγηση του πελάτη σε προϊόντα προσωπικών ασφαλίσεων, από τον Πέτρο Μάμαλη.

Η συνήθης πρακτική στην αγορά της ασφάλισης, ήταν να αγοράζει ο πελάτης ασφαλιστικά προϊόντα από τον ασφαλιστή της μίας ή της άλλη ασφαλιστικής εταιρίας, του οποίου δουλειά ήταν να πείθει τον πελάτη για την καταλληλότητα του προγράμματος της εταιρίας του.

Όμως η σωστή ασφάλεια γίνεται με την αξιοκρατική και τεχνικά άρτια μελέτη των προγραμμάτων όλης της ασφαλιστικής αγοράς. Είναι συχνό φαινόμενο το πρόγραμμα της ασφαλιστικής εταιρίας Α να είναι κατάλληλο για έναν πελάτη και εντελώς ακατάλληλο για έναν άλλο πελάτη. Έτσι συνεργαστήκαμε μόνο με ισχυρούς ασφαλιστικούς ομίλους της Ελληνικής και της Διεθνούς αγοράς προκειμένου να μπορούμε να καθοδηγούμε τον πελάτη που χρειάζεται αντικειμενικές ασφαλιστικές συμβουλές στην επιλογή του καταλληλότερου προγράμματος.


2000

Το 2000 ιδρύσαμε την MaCOM Consultants η οποία ως δραστηριότητα είχε, την ανεύρεση της οικονομικότερης ασφαλιστικής λύσης για συμβόλαια οχημάτων.


2004

συγχωνεύσαμε τις δύο εταιρίες και δημιουργούμε την CiTY Insurance Brokers, η οποία πλέον λειτουργεί σαν Μεσίτης Ασφαλίσεων και επεκταθήκαμε περισσότερο στην αγορά του εξωτερικού που διακρίναμε ότι είχε διαφορετικά προϊόντα σε σχέση με αυτά της Ελληνικής αγοράς.


2009

Το 2009 δημιουργήσαμε το πρώτο αποκλειστικό προϊόν της εταιρίας μας με την Διεθνούς φήμης ασφαλιστική εταιρία νοσοκομειακής περίθαλψης Interglobal, ανοίγοντας μία νέα αγορά για τις ασφαλίσεις υγείας στην Ελλάδα


2013

Ιδρύεται η CITY WORLDWIDE ΜΕΣΙΤΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ Α.Ε., η οποία μετεξελίσσεται στον κύριο ασφαλιστικό διαμεσολαβητή.

Σήμερα έχοντας προϊόντα και από την Ελληνική και από την Διεθνή αγορά, μπορούμε να προσφέρουμε στον πελάτη μας τις πλέον ολοκληρωμένες και αξιόπιστες λύσεις.

Η εταιρία μας απαρτίζεται από ικανά και έμπειρα στελέχη τόσο ασφαλιστικών συμβούλων όσο και διοικητικού προσωπικού που σκοπό έχουν να εξυπηρετήσουν τους πελάτες μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. 

Τι προσφέρουμε

Stage 1

Υποστήριξη

Υποστηρίζουμε ειδικά νοσοκομειακά προγράμματα και αναζητούμε μαζί σας την καταλληλότερη για τις ανάγκες σας λύση.

Stage 2

Υλοποίηση

Αναλαμβάνουμε όλη την διαδικασία ασφάλισής σας, σε οποιαδήποτε εταιρία επιλέξετε.

Stage 3

Διαχείριση

Διαχειριζόμαστε τα συμβόλαιά σας, τόσο σε επίπεδο αποζημιώσεων όσο και στις ανανεώσεις και τροποποιήσεις που θα χρειαστούν.

Stage 4

Επαναξιολόγηση & Υποστήριξη

Κάθε χρόνο είμαστε δίπλα σας να επαναξιολογήσουμε την λύση που έχετε αγοράσει, εάν παραμένει η καλύτερη δυνατή σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

Μερικές από τις εταιρίες που συνεργαζόμαστε