Τι λένε οι πελάτες μας;

24.038

(Αποζημιώσεις-μετά το 2008)

H επιλογή σωστού συμβούλου ασφάλισης και κατά συνέπεια σωστής ασφαλιστικής εταιρίας δυστυχώς αποδεικνύεται μόνο σε περιπτώσεις αποζημίωσης.

Η εταιρία μας , έχει διαχειριστεί διάφορες αποζημιώσεις μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια λειτουργίας της. Μέλημά μας είναι να παρέχουμε την απόλυτη σιγουριά και σωστή αποζημίωση στους πελάτες μας όταν αυτοί μας χρειάζονται. Πιό κάτω υπάρχουν κάποιες αληθινές ιστορίες πελατών μας που αναφέρονται τόσο στην σωστή αντιμετώπιση της αποζημίωσής τους από την ασφαλιστική εταιρία όσο και στο σωστό σύστημα εξυπηρέτησης πελατών που τους υποστηρίζει.

Η κ. Μ.Α ασφαλίζεται στην City Brokers απο το Φεβρουάριο του 2013 και συγκεκριμένα έχει επιλέξει κάποιο πρόγραμμα της Interglobal. Λίγους μόλις μήνες αργότερα αντιμετώπισε κάποιο σοβαρό πρόβλημα υγείας και χρειάστηκε να νοσηλευτεί για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα. Η ασφαλιστική της εταιρεία ανέλαβε όλη την διαδικασία για την κάλυψή της και καθ’ όλη την διάρκεια της περιπέτειάς της , προσπαθήσαμε να έχει και να νιώθει την πλήρη στήριξή μας. Τελικά, το συνολικό κόστος της νοσηλείας της ανήλθε περίπου στις 40.000 €, τα οποία και καταβλήθηκαν από την ασφαλιστική της εταιρεία. Σε αυτή τη δύσκολη στιγμή της ζωής της είχε την τύχη να απολαύσει τις κορυφαίες υπηρεσίες, που της προσέφερε η ασφαλιστική της εταιρεία, και πλέον νοιώθει τη σιγουριά ότι σε τέτοιες δύσκολες στιγμές έχει την στήριξη μιας κορυφαίας εταιρείας του χώρου.

Ο κ . Π.Ν. είναι ασφαλισμένος στην AXA PPP και από το 2012 συνεργάζεται με την City Brokers. Λίγους μήνες μετά διαγνώστηκε ότι πάσχει από κάποια πολύ σοβαρή πάθηση. Η ασφαλιστική από την πρώτη στιγμή ανέλαβε όλα τα κόστη της νοσηλείας του, μετά από 2,5 με 4 μήνες έχουν καταβληθεί ήδη 35.000€ και η θεραπεία του συνεχίζεται. Είναι πραγματικά σημαντικό τέτοιες στιγμές να νοιώθεις την ασφάλεια που σου προσφέρει μία από τις καλύτερες εταιρείες του κόσμου.

Η κ Κ.Μ. πρόσφατα χρειάστηκε να υποβληθεί σε κάποια επέμβαση, βάσει των μέχρι τώρα εμπειριών της από άλλες ασφαλιστικές εταιρείες και με δεδομένο τόσο το είδος της πάθησης αλλά και το γεγονός ότι το συμβόλαιο της, με την Interglobal ήταν σε ισχύ μόλις λίγους μήνες, πίστευε ότι δεν ήταν και πολύ πιθανό να καλυφθεί. Όπως ομολόγησε ήταν πολύ ευχάριστη η έκπληξή της, όταν διαπίστωσε ότι το αίτημά της εξετάστηκε με απόλυτη αντικειμενικότητα από τη πλευρά της εταιρείας και τελικά όλα τα σχετικά έξοδα καλύφθηκαν από την εταιρεία χωρίς υπεκφυγές, δικαιολογίες και χρονοτριβές.

Ο κ. Α.Ι μόλις ένα μήνα μετά την σύναψη του συμβολαίου του με την Interglobal, χρειάστηκε να νοσηλευτεί σε κάποιο ιδιωτικό θεραπευτήριο η ασφαλιστική του εταιρεία βρέθηκε δίπλα του από την πρώτη στιγμή, ανέλαβε όλα τα έξοδα της νοσηλείας του, χωρίς να χρειαστεί η παραμικρή δική του εμπλοκή και χωρίς να ανησυχήσει ούτε για μια στιγμή.

Ο κ. Τ.Α. ασφάλισε το νεογέννητο γιό του στην Interglobal, από πολύ νωρίς δυστυχώς , χρειάστηκε να δοκιμάσει τις υπηρεσίες που του παρέχει η εταιρεία του. Όπως δήλωσε εξ’ αρχής, ένοιωσε τη σιγουριά ότι μπορεί να βασιστεί πάνω μας.Όλες τις συνεννοήσεις τις συντονήσαμε , και γίνανε απευθείας μεταξύ της ασφαλιστικής και του νοσοκομείου. Είναι ωραίο συναίσθημα να νοιώθεις ότι παρέχεις στους ανθρώπους που αγαπάς κορυφαίες υπηρεσίας υγείας.

“ Συγχαρητήρια για τις προσπάθειές σας στο προσωπικό σας επικοινωνιακό άρτια επίπεδο μέσω e-mail, αλλά και για τις αναβαθμισμένες υποστηρικτικές υπηρεσίες σας, το site σας, αλλά και για το ευγενικό και εξυπηρετικό προσωπικό σας. Συνεχίστε την καλή δουλεία που ξεκινήσατε.”

“ Απόλυτα ικανοποιημένη από τις υπηρεσίες που μου πρόσφερε το ΙΑΣΩ GENERAL σε συνεργασία με το γραφείο σας κατά τη διεξαγωγή του ετήσιου women basic check-up! Γρήγορη, άμεση και ουσιαστική εξυπηρέτηση σε κάθε περίπτωση! Ευχαριστώ πολύ την εταιρία CITY BROKERS και ιδιαίτερα τον ασφαλιστή μου κ. ΣΠΥΡΟ ΠΑΠΑΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟ για τη συμβολή του!”

Rita Stafila 11/4/2011

“ Έχω ασφαλίσει την κόρη μου στην ΑΧΑPPP και ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω πόσο εύκολα και άμεσα καταβάλουν την αποζημίωση χωρίς καθυστερήσεις ή δικαιολογίες που είχα συνηθίσει από άλλες ασφάλειες. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Πέτρο Μάμαλη και την υπόλοιπη ομάδα του!!!!!!!!!!!!”

“ Έχω ασφαλίσει την κόρη μου από τον Σεπτέμβρη του 2008. Θεωρώ ότι είναι η καλύτερη νοσοκομειακή κάλυψη που θα μπορούσε να κάνει ένας γονιός για το παιδί του από το πρώτο μήνα της ζωής του. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα σε όλους τους γονείς. Από τους ίδιους του γιατρούς ακόμα και στο Ιατρικό Αθηνών έχω ακούσει τα καλύτερα λόγια. Το μόνο που έχω να πω είναι ένα μεγάλο ευχαριστώ, στον Κο Πέτρο Μάμαλη που μου την πρότεινε αλλά και στους συνεργάτες του για το άμεσο ενδιαφέρον και την εξυπηρέτηση τους. Επίσης ευχαριστώ και την ίδια την ασφαλιστική που με έχει βοηθήσει, ενόψει τέτοιων ημερών κιόλας, να προσφέρω στον παιδί μου την καλύτερη δυνατή ιατρική κάλυψη. Με εκτίμηση Στέλλα Παπαπέτρου.”

“ μόνο θετικές εντυπώσεις έχω για την CityBrokers. Δύο φορές χρειάστηκα τη βοήθεια τους, και τις δύο η ανταπόκριση τους ήταν άψογη. Η 1η φορά αφορούσε ένα ατύχημα που είχα με το αυτοκίνητο μου, χωρίς δική μου υπαιτιότητα. Επικοινώνησα μαζί τους όπου μου σύστησαν κάποιο συνεργείο, το οποίο μου έδωσα αυτοκίνητο αντικατάστασης και επιδιόρθωσαν το δικό μου χωρίς να δώσω ούτε ένα ευρώ από την τσέπη μου. Όλη τη χαρτούρα την κανόνισε η CityBrokers για μένα! Η 2η φορά ήταν ακόμη πιο εντυπωσιακή. Παρότι τους ειδοποίησα κάπως καθυστερημένα για την έξοδο από το μαιευτήριο, όταν πήγα στο λογιστήριο υπήρχε ήδη το φαξ από την Ασφαλιστική εταιρία που με απάλλασσε από όλα τα έξοδα του τοκετού. Αυτό ήταν μεγάλη ανακούφιση γιατί διαφορετικά θα έπρεπε να τρέχω στις τράπεζες, να κυκλοφορώ με ένα μεγάλο ποσό και σίγουρα θα καθυστερούσα να το πάρω πίσω από μια άλλη ασφαλιστική. Α.Π.”

Α.Π. 24/11/2010

Ζητήστε ραντεβού με κάποιον εξειδικευμένο σύμβουλό μας.

Χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση , θα σας εξηγήσει με πλήρη αντικειμενικότητα όποιο πρόγραμμα χρειάζεστε.

Τηλεφωνήστε μας στο 210 777 3 100 ή στείλτε μας email.