Διαχείριση συμβολαίων

 

Η εταιρία μας, αναλαμβάνει να μελετήσει και αναλύσει τα υπάρχοντα συμβόλαιά σας.

Έτσι σας δίνεται η δυνατότητα να πάρετε μία δεύτερη γνώμη για το συμβόλαιο που ήδη έχετε και να ενημερωθείτε για το τι θα μπορούσατε να αλλάξετε-βελτιώσετε στο συμβόλαιό σας, ώστε να το προσαρμόσετε στα σύγχρονα δεδομένα.

Κάθε χρόνο είμαστε δίπλα σας να επαναξιολογήσουμε την λύση που έχετε αγοράσει , εάν παραμένει η καλύτερη δυνατή σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

Τι προσφέρουμε

 

  • Έλεγχο των συμβολαίων σας
  • Ανασκόπηση των καλύψεων σας.
  • Προσδιορισμό εξαιρέσεων.
  • Αναζήτηση βελτιωμένης λύσης στην ίδια ή σε άλλη εταιρία.
  • Σχηματισμό μελέτης με σημεία κλειδιά του συμβολαίου σας.
  • Διαχείριση αποζημιώσεών σας.

Τι δεν προσφέρουμε

 

  • Διακίνηση αλληλογραφίας
  • Αποστολή αποζημιωσεων

Πώς αποζημιώνεστε

Γενικές πληροφορίες για την αποζημίωσή σας.

 

Το πώς αποζημιώνεστε εξαρτάται από το σε ποιά εταιρία έχετε το συμβόλαιό σας. Σε γενικές γραμμές οι αποζημιώσεις διαφοροποιούνται σε σχέση με το αν έχετε επιλέξει εταιρία τοπική ή εταιρία Διεθνή.

 

Οι τοπικές εταιρίες συνήθως έχουν σύμβαση κάποια νοσοκομεία - διαγνωστικά κέντρα και ίσως ιατρούς στους οποίους αν πάτε δεν πληρώνετε τίποτε ή πληρώνετε μόνο την συμμετοχή σας , ανάλογα με το πρόγραμμα που έχετε.

 

Οι Διεθνείς εταιρίες δίνουν πλήρη ελευθερία στο ποιό νοσοκομείο , διαγνωστικό , ιατρό θα διαλέξετε και κατα συνέπεια με εξαίρεση τις αποζημίωσεις νοσηλειών , όπου η εταιρία τις πληρώνει απευθείας, στις υπόλοιπες πρέπει να πληρώσετε και μετά να στείλετε ηλεκτρονικά τα έγγραφα αποζημίωσης για να σας κατατεθούν τα χρήματα στον τραπεζικό σας λογαριασμό. Σε μερικές περιπτώσεις , υπάρχουν συμβάσεις και στις διεθνείς εταιρίες που μπορείτε να χρησιμοποίησετε για απευθείας πληρωμή και στα εξωνοσοκομειακά.

Πόσο κοστίζει

 

Η διαχείριση των συμβολαίων σας έχει εφάπαξ κόστος σε επίπεδο μελέτης , το οποίο εξαρτάται από το ύψος των ασφαλίστρων που πληρώνετε και από τον αριθμό των ατόμων που ασφαλίζετε.

Σε περίπτωση που θέλετε να διαχειριζόμαστε και τις αποζημιώσεις σας , τότε υπάρχει μία επιπλέον ετήσια συνδρομή.