Προγράμματα για Δανειολήπτες

 

Τα προγράμματα για δανειολήπτες καλύπτουν την αποπληρωμή των υποχρεώσεων που έχει αναλάβει ο δανειολήπτης και εξασφαλίζουν την οικογένειά σας.

Τι καλύπτουν

 

Καλύπτουν το ασφαλισμένο κεφάλαιο, το οποίο συνήθως είναι το ποσό του δανείου συν κάποια επιπλέον πάγια έξοδα που έχει η οικογένεια του δανειολήπτη, όπως για παράδειγμα (σχολείο, πιστωτικές κάρτες, ενοίκιο κ.α.), ώστε να αντιμετωπίσει η οικογένειά σας την συνέχεια, χωρίς οικονομικούς κλυδωνισμούς.

Γενικές εξαιρέσεις

Πιό κάτω είναι μερικές από τις συνηθισμένες εξαιρέσεις.

 

 

  • Απώλεια ζωής από υπερβολική χρήση οινοπνεύματος ή ναρκωτικών
  • Αυτοκτονία το πρώτο έτος του συμβολαίου.
  • Πόλεμο.
  • Προϋπάρχουσες παθήσεις

Πώς αποζημιώνεστε

Γενικές πληροφορίες για την αποζημίωσή σας.

 

Το πώς αποζημιώνεστε εξαρτάται από το εάν έχετε επιλέξει πρόγραμμα που καλύπτει την απώλεια ζωής σας ή/και την απώλεια ικανότητας για εργασία.

 

Πόσο κοστίζουν

 

To κόστος της ασφάλισης δανειοληπτών εξαρτάται από την ηλικία του ασφαλισμένου ,το κεφάλαιο του δανείου καθώς επίσης και την διάρκειά του

Εάν εσείς το επιθυμείτε μπορείτε να κανονίσετε μία συνάντηση με κάποιον εξειδικευμένο σύμβουλο της εταιρίας μας, προκειμένου να σας εξηγήσει αναλυτικά, με αντικειμενικότητα και γνώση, τα θετικά και τα αρνητικά σημεία του κάθε προγράμματος. Έτσι να είστε σίγουροι οτι θα διαλέξετε όχι μόνο το οικονομικότερο αλλά και το καταλληλότερο για εσάς πρόγραμμα