Προγράμματα για προστασία εισοδήματος

 

Έχετε συνηδειτοποιήσει ότι η ζωή σας βασίζεται στην παραγωγή εισοδήματος;

Το εισόδημά σας, απ΄οποια πηγή και αν προέρχεται το έχετε προστατεύσει;

Αν προέρχεται από προσωπική εργασία, πόσο έχετε ασφαλίσει την ικανότητά σας να παράγετε χρήματα;

Αν προέρχεται από ακίνητα, πόσο έχετε ασφαλίσει τα ακίνητά σας από φυσικούς κινδύνους;

Εξασφάλιση του μηνιαίου εισοδήματος σας σε περίπτωση ασθένειας ,ατυχήματος ή καταστροφικού γεγονότος στην περιουσία σας.

Γενικές εξαιρέσεις

Πιο κάτω είναι μερικές από τις συνηθισμένες εξαιρέσεις σε προγράμματα Νοσοκομειακής Περίθαλψης:

 

Γενικά υπάρχει περίπτωση να βρούμε προϊόντα που να καλύπτουν κάποιες απ' αυτές τις εξαιρέσεις, αλλά συνήθως τα περισσότερα προγράμματα εξαιρούν τα ακόλουθα:

 

  • Προβλήματα παχυσαρκίας.
  • Προβλήματα ανάπτυξης.
  • Προϋπάρχουσες της ασφάλισης παθήσεις.
  • Προϋπάρχουσες παθήσεις.

Πώς αποζημιώνεστε

Γενικές πληροφορίες για την αποζημίωσή σας σε προγράμματα Νοσοκομειακής περίθαλψης.

 

Το πώς αποζημιώνεστε εξαρτάται από το σε ποιά εταιρία έχετε το συμβόλαιό σας. Σε γενικές γραμμές οι αποζημιώσεις διαφοροποιούνται σε σχέση με το αν έχετε επιλέξει εταιρία τοπική ή εταιρία Διεθνή.

 

Οι ασφαλιστικές εταιρίες συνήθως έχουν σύμβαση κάποια νοσοκομεία - διαγνωστικά κέντρα και ίσως ιατρούς, στους οποίους αν πάτε, δεν πληρώνετε τίποτε ή πληρώνετε μόνο την συμμετοχή σας, ανάλογα με το πρόγραμμα που έχετε.

 

Οι Διεθνείς εταιρίες δίνουν μεγαλύτερη ελευθερία στην επιλογή νοσοκομείου ,διαγνωστικού κέντρου ή και ιατρού που θα διαλέξετε. Κατά συνέπεια όσον αφορά τις αποζημιώσεις σαν εσωτερικός ασθενής η εταιρία φροντίζει και πληρώνει απευθείας τα νοσοκομεία, ενώ για τις επισκέψεις σε γιατρούς και διαγνωστικά κέντρα λειτουργεί απολογιστικά. Δηλαδή, πρέπει να πληρώσετε και μετά να στείλετε ηλεκτρονικά τα έγγραφα αποζημίωσης για να σας κατατεθούν τα χρήματα στον τραπεζικό σας λογαριασμό.

Σε μερικές περιπτώσεις, υπάρχουν συμβάσεις και στις διεθνείς εταιρίες που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για απευθείας πληρωμή και στα εξωνοσοκομειακά.

Πόσο κοστίζουν

 

Το κόστος των προγραμμάτων προστασίας εισοδήματος είναι ιδιαίτερα χαμηλό και εξαρτάται απόλυτα από το επάγγελμα του ασφαλισμένου καθώς επίσης και το ύψος του εισοδήματος που θέλει να έχει εξασφαλισμένο

Εάν εσείς το επιθυμείτε μπορείτε να κανονίσετε μία συνάντηση με κάποιον εξειδικευμένο σύμβουλο της εταιρίας μας , προκειμένου να σας εξηγήσει αναλυτικά ,με αντικειμενικότητα και γνώση , τα θετικά και τα αρνητικά σημεία του κάθε προγράμματος. Έτσι να είστε σίγουροι οτι θα διαλέξετε όχι μόνο το οικονομικότερο αλλά και το καταλληλότερο για εσάς πρόγραμμα