Ασφάλιση Αθλητών

Μέσω της City Insurance Brokers, μπορείτε να σχεδιάσετε το νοσοκομειακό σας πρόγραμμα βασισμένο ακριβώς στις ανάγκες και τις προτεραιότητες σας.

Μετά από χρόνια εμπειρίας και έχοντας συνεργασία με τους μεγαλύτερους ασφαλιστικούς ομίλους παγκοσμίως έχουμε τη δυνατότητα παροχής προγραμμάτων, που καλύπτουν ιδανικά τις ανάγκες και χαρίζουν ηρεμία και ανεξαρτησία στους σύγχρονους επαγγελματίες αθλητές.

Τι Καλύπτουν

 

Χωρίς πλέον να αισθάνεστε ανασφάλεια και αβεβαιότητα λόγω της φύσης του επαγγέλματος σας κάποια ξεχωριστά χαρακτηριστικά που μπορούμε να σας προσφέρουμε είναι τα ακόλουθα:

  • Ελεύθερη επιλογή νοσοκομείου και απευθείας πληρωμή στην Ελλάδα.
  • Ελεύθερη επιλογή νοσοκομείου και απευθείας πληρωμή στο Εξωτερικό.
  • 100% κάλυψη νοσοκομειακή από ατύχημα εναξαρτήτως του αθλήματος που ασχολείστε.
  • Κάλυψη συγκεκριμένου μέλους του σώματος σας.
  • Χρηματικό επίδομα, σε περίπτωση τραυματισμού και μέχρι την απαναφορά σας στην ενεργό δράση.
  • Χρηματικό ποσό σε περίπτωση τραυματισμού και υποχρεωτικής εγκατάληψης της καριέρας σας.

Γενικές εξαιρέσεις

Πιο κάτω είναι μερικές από τις συνηθισμένες εξαιρέσεις σε προγράμματα Νοσοκομειακής Περίθαλψης:

 

Γενικά έχουμε τη δυνατότητα να βρούμε προϊόντα που να καλύπτουν κάποιες απ' αυτές τις εξαιρέσεις , αλλά συνήθως τα περισσότερα προγράμματα εξαιρούν τα ακόλουθα:

 

  • Προβλήματα παχυσαρκίας
  • Προβλήματα ανάπτυξης.
  • Προϋπάρχουσες παθήσεις.

Πώς αποζημιώνεστε

Γενικές πληροφορίες για την αποζημίωσή σας.

 

Το πώς αποζημιώνεστε εξαρτάται από το σε ποιά εταιρία έχετε το συμβόλαιό σας. Σε γενικές γραμμές οι αποζημιώσεις διαφοροποιούνται σε σχέση με το αν έχετε επιλέξει εταιρία τοπική ή εταιρία Διεθνή.

 

Οι τοπικές εταιρίες συνήθως έχουν σύμβαση με κάποιο(α) νοσοκομείο(α) - διαγνωστικό(α) κέντρο(α) και ίσως ιατρούς, στους οποίους αν πάτε, δεν πληρώνετε τίποτε ή πληρώνετε μόνο την συμμετοχή σας , ανάλογα με το πρόγραμμα που έχετε.

 

Οι Διεθνείς εταιρίες δίνουν πλήρη ελευθερία στο ποιό νοσοκομείο, διαγνωστικό, ιατρό θα διαλέξετε και κατα συνέπεια με εξαίρεση τις αποζημίωσεις νοσηλειών, όπου η εταιρία τις πληρώνει απευθείας, στις υπόλοιπες πρέπει να πληρώσετε και μετά να στείλετε ηλεκτρονικά τα έγγραφα αποζημίωσης για να σας κατατεθούν τα χρήματα στον τραπεζικό σας λογαριασμό. Σε μερικές περιπτώσεις, υπάρχουν συμβάσεις και στις διεθνείς εταιρίες που μπορείτε να χρησιμοποίησετε για απευθείας πληρωμή και στα εξωνοσοκομειακά.

Πόσο κοστίζουν

 

Για να έχετε μία αίσθηση του κόστους μπορείτε να πατήσετε εδώ.

 

Μπορείτε να δείτε τι τιμές υπάρχουν σε αυτά τα προγράμματα, χρησιμοποιώντας το εργαλείο τιμολόγησης του site μας. Μην ξεχνάτε μπορούμε να σας ασφαλίσουμε σε όποια εταιρία εσείς θέλετε, αλλά επιπλέον μπορούμε να σας εξηγήσουμε αντικειμενικά το κάθε πρόγραμμα, έτσι ώστε να είστε σίγουροι ότι θα διαλέξετε το καταλληλότερο πρόγραμμα ασφάλισης